Overheerlijke chocolade en bonbons met bedrijfslogo

Verpakte logochocolaatjes en logobonbons bestel je hier! 

Chocolade of praline met logo online bestellen

Iets kleins uitdelen van chocolade? Wij hebben een leuk idee! Per stuk verpakte chocolaatjes met jouw bedrijfslogo zijn ideaal om uit te delen bijvoorbeeld op een beurs. Wanneer je op een beurs staat of achter een receptie wil je mensen graag wat meegeven zodat ze je bedrijf onthouden. Laat je bedrijfslogo op chocolaatjes of pralines drukken. Naast dat dit erg leuk is om mee te geven is het ook erg lekker. Niemand vergeet een lekker stukje chocolade, en dat is wat je wil als bedrijf. Bij ons is het mogelijk om chocolaatjes met logo per stuk te verpakken.

Het is natuurlijk ook mogelijk een kleine, vierkante foto of tekst op dit chocoladeblokje te laten drukken. Dit hoeft niet per se een logo te zijn. Heb je een leuke bedrijfsfoto van je kantoorpand of van je team? Dit kan ook op losse chocolaatjes gedrukt worden.
 
We verpakken deze chocolaatjes per stuk in een mooie gouden Mono Tray. Zo krijgen de ontvangers geen vieze handen van de chocolade. Een gouden Mono Tray is een klein gouden bakje waar het vierkante chocolaatje precies in past. Dit wordt verpakt in een doorzichtig, plastic omhulsel.

​Wel enthousiast over de logochocolaatjes maar liever in een andere verpakking? Het is mogelijk de logochocolaatjes los te bestellen zonder verpakking of logochocolaatjes in een ChocoGiftbox of logochocolaatjes in een luxe geschenkverpakking. Breidt de logochocolaatjes uit in de vorm van een ChoCard

Deze chocoladegeschenken zijn helaas niet per stuk te bestellen maar enkel in grotere aantallen. Onze logochocolaatjes in verpakking zijn vanaf 50 stuks per logo, tekst of afbeelding te bestellen. Het is dus ook mogelijk 50 stuks met logo en 50 stuks met afbeelding te bestellen mocht je afwisseling wensen.

Wij staan altijd open voor jouw specifieke wensen, bel ons gerust voor vragen of aanpassingen zodat wij je hiermee kunnen helpen. Bestel direct de logochocolade online en voor het gemak leveren wij deze af op het gewenste adres.

Aanvullende informatie of een offerte ontvangen? Bel Bas Machielse: +31 (0)46 4757674 of mail bas@tastypresent.eu en ontvang binnen enkele (werk)uren jouw persoonlijke voorstel.  

logochocolaatje verpakt in blister

Logochocolaatjes in mono tray

Prijs: 0.88 EUR
Productinformatie
pakket met 48 logochocolaatjes met individuele verpakking

Pakket a 50 Logochocolaatjes in mono tray

Prijs: 44.15 EUR
Productinformatie
pakket met 100 logochocolaatjes met individuele verpakking

Pakket à 100 Logochocolaatjes in Mono Tray

Prijs: 86.11 EUR
Productinformatie
pakket met 250 logochocolaatjes met individuele verpakking

Pakket a 250 Logochocolaatjes in mono tray

Prijs: 220.73 EUR
Productinformatie
logobonbons individueel verpakt

LogoPralines in Mono Tray

Prijs: 1.08 EUR
Productinformatie
pakket met 50 logobonbons in individuele verpakking

Pakket à 50 Logopralines in Mono Tray

Prijs: 52.32 EUR
Productinformatie
pakket met 100 logobonbons in individuele verpakking

Pakket à 100 Logopralines in Mono Tray

Prijs: 104.64 EUR
Productinformatie
pakket met 250 logobonbons in individuele verpakking

Pakket à 250 Logopralines in Mono Tray

Prijs: 245.25 EUR
Productinformatie