Logobonbons verpakt in luxe geschenkdozen

Logochocolade verpakt in luxe geschenkdoos

Wij hebben een ideaal geschenk gevonden om uit te delen als bedrijf. Onze logochocolade in een luxe geschenkverpakking. Je kunt jouw bedrijfslogo op chocolade laten drukken. Deze chocolaatjes kun je eenvoudig online bestellen. Wij zorgen er dan voor dat hij wordt bezorgd in een mooie geschenkverpakking. Je kunt naast een logo ook een leuke teamfoto of afbeelding op de chocolade laten drukken. Het is ook mogelijk logochocolade in een rode vensterdoos te bestellen maar een luxe geschenkverpakking geeft jouw logochocolade net dat beetje meer uitstraling.

In onze webshop vind je twee varianten logochocolade. Ten eerste kun je ervoor kiezen om je logo, foto of afbeelding op een blokje chocolade te laten drukken. Dit blokje bestaat uit melkchocolade met een laagje witte chocolade waar het logo op geprint wordt. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om bedrukte pralines te bestellen. Dit zijn hazelnootpralines omhuld met een laagje witte chocolade. Tot slot is het naast kleine blokjes chocolade ook mogelijk om een grote chocoladeplak of een grote chocoladebonbon te laten bedrukken met je logo.

De geschenkdozen zijn er in verschillende formaten. Je kunt kiezen uit geschenkdozen met 6, 12 of 18 chocolaatjes.
Bestel nu een luxe geschenkdoos met gepersonaliseerde logochocolade! Wij bezorgen ze op het gewenste adres. Wij staan voor snelle levering van onze chocoladeproducten. Het is zelfs mogelijk de dozen bij iedereen thuis af te laten leveren. Levering op meerdere adressen is geen probleem maar we rekenen hiervoor wel een kleine meerprijs. Neem contact met ons op en vraag naar deze mogelijkheden.

​Liever geen luxe geschenkverpakking? Bestel logochocolaatjes los, logochocolaatjes in een gouden monotray, logochocolaatjes in een ChocoGiftBox of een logochocolaatje op een kaart

Aanvullende informatie of een offerte ontvangen? Bel Bas Machielse: +31 (0)46 4757674 of mail bas@tastypresent.eu en ontvang binnen enkele (werk)uren jouw persoonlijke voorstel.

geschenkdoos met 6 logochocolaatjes

Logochocolaatjes 6 luxe geschenkdoos

Prijs: 14.95 EUR
Productinformatie
geschenkdoos met 12 logochocolaatjes

Logochocolaatjes 12 luxe geschenkdoos

Prijs: 18.96 EUR
Productinformatie
geschenkdoos met 18 logochocolaatjes

Logochocolaatjes 18 luxe geschenkdoos

Prijs: 21.95 EUR
Productinformatie
geschenkdoos met 6 logobonbons

LogoPralines 6 luxe geschenkdoos

Prijs: 15.95 EUR
Productinformatie
geschenkdoos met 12 logobonbons

LogoPralines 12 luxe geschenkdoos

Prijs: 21.95 EUR
Productinformatie
geschenkdoos met 18 logobonbons

LogoPralines 18 luxe geschenkdoos

Prijs: 25.95 EUR
Productinformatie