Jouw foto, afbeelding of bedrijfslogo op chocolade!

ChocoImage

Een beeld op chocolade? Dat is pas echt een persoonlijk geschenk. In onze webshop vind je verschillende mogelijkheden voor het bedrukken van chocolade. Zo kun je een foto op chocolade laten drukken. Een foto kan gedrukt worden op kleine chocoladeblokjes of op een grote plak chocolade. Daarnaast kan je bedrijfslogo op chocolade gedrukt worden. Laat je logo drukken op chocoladeblokjes of bonbons.
Gepersonaliseerde chocolade is leuk om te geven als cadeau maar ook als geschenk voor relaties of collega’s. Een keer iets anders dan wat mensen gewend zijn te krijgen als geschenk. Daarnaast vergeten ze zo’n persoonlijk geschenk niet zomaar.

Bestel nu jouw logo of foto op chocolade bij ChocoImage!

Je kunt in onze webshop eenvoudig jouw foto of logo op chocolade bestellen. Ze zijn al te bestellen vanaf één stuk maar ook in grote aantallen. Wij zijn gespecialiseerd in grote aantallen chocolade laten bedrukken en bezorgen. Deze grote aantallen kunnen eenvoudig online besteld worden. De gepersonaliseerde chocolade die online besteld wordt, wordt op het gewenste adres afgeleverd. Stuur iemand een chocoladefoto en verras iemand zo met een onverwacht cadeau. Grote bestelling die op meerdere adressen afgeleverd moet worden? Hiervoor rekenen we wel een meerprijs. Neem ook even contact met ons op voor de mogelijkheden van afleveren op verschillende adressen.

Heb je specifieke wensen of wil je het net iets anders dan in onze webshop te vinden is? Geen probleem neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag met je persoonlijke wensen en bieden je een voorstel op maat aan.

Ontvang je graag informatie of een offerte? Bel Bas Machielse: +31(0)46 4757674. Of mail bas@tastypresent.eu, je ontvangt dan geheel vrijblijvend een passende offerte. Deze heb je gegarandeerd binnen enkele uren in je mailbus.

Bekijk alle kado's

ChocoFoto

Kado's in categorie : 7

Een foto zegt meer dan 1000 woorden... Hoe leuk is het om iemand te verrassen met een chocolade foto van een dierbaar moment?!? We kunnen jouw foto printen op 24 losse chocolade blokjes, 35 blokjes of op een tablet chocolade van maar liefst 260 gram.

Vanaf 1 stuk.

Bekijk alle kado's

ChocoFrame

Kado's in categorie : 31

Ben je op zoek naar een mooi en persoonlijk kado om te geven aan relaties, medewerkers of collega's? Dan is de chocolade wenskaart ofwel de ChocoFrame met geheel eigen bedrukking het kado voor jou! 150 Gram melkchocolade met een bedrukte marsepeinen toplaag.

Vanaf 1 stuk.

Bekijk alle kado's

Logochocolade LOS

Kado's in categorie : 12

Chocolaatjes of pralines bedrukken met je bedrijfslogo in kleur. Maar ook een foto of een tekst is mogelijk! Door een speciaal printprocedé is het mogelijk snel (binnen 24 uur), in full colour en in kleine oplage logochocolade te leveren.

Vanaf 48 stuks.

Bekijk alle kado's

Logochocolade VERPAKT

Kado's in categorie : 8

Logochocolaatjes en Logopralines die individueel verpakt worden. Lekker hygiënisch en ideaal om bv. op een beurs uit te delen. Ieder gewenst logo is op de chocolade te drukken.

Vanaf 50 stuks.

Bekijk alle kado's

Logochocolade in ChocoGiftBox

Kado's in categorie : 20

Ben je op zoek naar een mooi uitdeelkado met jouw eigen logo/afbeelding op het product? De ChocoGiftBoxen zijn voorzien van 3, 4, 6, 9, 12, 16 of 18 logochocolaatjes of logobonbons.

Vanaf 10 stuks.

Bekijk alle kado's

Logochocolade in luxe geschenkdoos

Kado's in categorie : 6

Luxe rode geschenkdozen voorzien van 6, 12 of 18 logochocolaatjes of logobonbons. Wacht niet langer en verras relaties, collega's of medewerkers met een echt "bedrijfs"presentje.

Vanaf 1 stuk.

Bekijk alle kado's

ChoCard met (logo)chocolade

Kado's in categorie : 15

Een gepersonaliseerd kaartje met in het midden een (logo)chocolaatje of bonbon, is wel een hele smakelijke manier om te verrassen. Een leuk alternatief voor de standaard wenskaart.

Vanaf 150 stuks

Bekijk alle kado's

ChocoBar

Kado's in categorie : 4

Geef eens chocoladerepen met een geheel eigen uitstraling. Het wikkel wordt voorzien van jouw eigen ontwerp. Kies voor een neutraal wikkel met alleen je bedrijfslogo of voor een voldruk met bijvoorbeeld een teamfoto. De keuze is aan jou!

Vanaf 50 stuks.

Zakelijk logochocolade bestellen? Bij grote afnames is het mogelijk om:

  • De chocolaatjes of pralines te voorzien van een of meerdere full-color opdrukken;
  • Het design van het marsepeinen schildje zeer gedetailleerd te bedrukken; 
  • De vensterdoos of luxe geschenkdoos geheel te personaliseren;
  • De geschenkdoos te voorzien van een banderol of sticker.

Hier vind je meer informatie over het zakelijk bestellen en personaliseren van je chocolade geschenk.